| Suomeksi | Svenska | English |
 

Pääsivu

[ Kuoro ]
  » jäsenet
Kuoronjohtaja
Esiintymiset
Yhteystiedot
Linkit

Kamarikuoro SonorEnsemble

Kamarikuoro SonorEnsemble on perustettu vuonna 2002 johtajansa Hanna Remeksen kuoronjohdon A-tutkintoa varten ja kuoro debytoi tutkintokon-sertissa vuonna 2004 esittäen Francis Poulencin Un soir de neige -kantaatin. Laulajisto koostuu noin 20 aktiivisesta musiikin harrastajasta ja kuoron tavoitteena on kuulas, vapautunut ja yhtenäinen sointi. Ohjelmisto on moni-puolista ja taidemusiikin lisäksi osaamista pyritään laajentamaan rytmi-musiikin saloihin.

SonorEnsemblen vuosittaisia tapahtumia ovat joulukonsertti Uspenskin katedraalissa ja kesäinen musiikkihetki Karunan museokirkossa Seurasaaressa. Lisäksi kuoron toimintaan kuuluvat kilpailu- ja konsertti-matkat, musiikkiprojektit sekä pienimuotoisemmat esiintymiset.

Viime vuosien kohokohtia ovat olleet kevään 2015 konserttimatka Provenceen, tammikuun 2016 Rooman matka Helsingin piispojen seurueessa ja huhtikuun 2017 kisamatka Canta en Primavera -festivaaleille Malagaan. Vuonna 2018 kuoro osallistuu johtajansa Hanna Remeksen jatko-opintojen kolmanteen opinnäytetyöhön ja suunnitelmissa on myös kisamatka Korfulle.

https://www.facebook.com/SonorEnsemble
 

 
    SonorEnsemble 2018